VCA

Keur1_vca

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst waarmee je aan kunt tonen dat de veiligheid, gezondheid en milieu aspecten worden beheerst tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Stuckeur

Keur1_afbouw

Afbouwkeur: Keurmerk voor vakwerk! Een kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Ons bedrijf is er trots op dat wij het Afbouwkeurmerk mogen voeren dat door de Stichting Afbouwkeur aan ons is afgegeven. Onze bedrijf wordt regelmatig getoetst door de Stichting Afbouwkeur op zowel kantoor als op de bouwplaats. Hierbij wordt gelet op de organisatie van het bedrijf en de kwaliteit. Wij voldoen aan gestelde eisen op het gebied van techniek en bedrijfsvoering. Wij werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook besteden wij aandacht aan (bij)scholing van onze vakmensen. Wij als Afbouwkeur-bedrijf hebben verstand van materialen en technieken. Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde. Offertes zijn helder en duidelijk. Wij hanteren voor zakelijke opdrachtgevers algemeen aanvaarde leveringsvoorwaarden. Onze consumenten­voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Wij staan garant voor vakwerk, goede afspraken en een duidelijke planning. Na het uitvoeren van de opdracht ontvangt u van ons een garantiecertificaat. Voor extra zekerheid!
Meer informatie over ons keurmerk kunt u vinden op www.afbouwkeur.nl.

De NOA afbouwgarantie

Keur1_noa

Sinds 1 januari 2007 is voor alle NOA-leden de NOA-Afbouwgarantie van toepassing. Op het moment dat werkzaamheden voor een particuliere opdrachtgever worden aangeboden, gelden de consumentenvoorwaarden die zijn overeengekomen met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Uw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich.Deze garantie moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen.
Voor meer informatie www.ubentbeteraf.nl